Snel op weg in de regio Parkstad!

Vrijblijvende Proefles

U bevindt zich hier:

Proefles

Mocht je twijfelen over bij welke rijschool je wilt gaan lessen, of welk pakket het beste bij jou past, dan kun je bij ons een Intake les inplannen. De Intake les is een goed middel om je rijinstructeur en de lesauto te leren kennen. Daarnaast kan de rijinstruteur een goed beeld van je vaardigheden krijgen, en je daarna ook adviseren welk pakket voor jou geschikt is.

Bij een Intake les komen we jou thuis of op je werk/school ophalen. Je hoeft dus niet naar de rijschool te komen. Voor een Intake les nemen we graag de tijd. We kijken niet naar een paar minuten meer of minder. Je krijgt hierdoor de kans om al je vragen te stellen over het behalen van je rijbewijs en welke mogelijkheden er bij de rijschool zijn.

De intake is goed bevallen, wat nu?

Na de intake kun je direct bij de instructeur aangeven of je bij ons wilt starten met de autorijlessen. Mocht je er nog een nachtje over willen slapen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. We nemen de dag na de proefles contact met je op om te vragen of de intake goed bevallen is.

Starten met lessen

Wil je bij ons starten met je rijopleiding, dan schrijven we je digitaal bij ons in. We maken een afspraak voor je "eerste" echte rijles, en dan ben je begonnen met een nieuwe fase die belangrijk zal zijn voor je toekomst; Je rijbewijs!

Informatie

Mis je toch nog informatie, neem dan vooral contact met ons op.

Snel je rijbewijs halen?

Navigatie

Gegevens rijschool

Autorijschool Simons

Kvk: 53275357
Btw: NL001820943B27

Whatsapp: 06 - 12 90 70 70
web: www.rijschoolsimons.nl
email: info@rijschoolsimons.nl

SRB erkende rijschool

Rijschool Simons is een SRB erkende rijschool

Voor jou als klant betekent dit : Zekerheid.
lees meer op :

Slagen voor je rijbewijs