Snel op weg in de regio Parkstad!

Rijlessen

U bevindt zich hier:

Rijlessen

Rijlessen volgen bij Rijschool Simons is heel eenvoudig; De rijschool spreekt met jou een dag en tijd af waarop we je thuis of op school/werk komen ophalen. Bij onze rijschool hoef je nooit andere klanten op te halen of naar huis te brengen, je kunt dus direct beginnen aan jouw rijles! Wij zijn van mening dat je betaalt voor een heel lesuur, en dan is het niet de bedoeling dat je nog "taxichauffeur" moet zijn om een andere leerling naar huis te moeten brengen. Vanaf het moment dat we je komen ophalen krijg je dus meteen 100% les!

Kan ik meer lessen volgen per week ?

Natuurlijk! In overleg met je rijinstructeur (en je gekozen pakket) is het mogelijk om verschillende lesblokken in te plannen. Je kunt rijlessen van 60, 75 of 90 minuten volgen. Ook kun je 2 lesuren achter elkaar inplannen. Het is ook mogelijk om 2 of 3 dagen per week te lessen. Bespreek dit met je rijinstructeur.

Kan ik ook 's avonds lessen ?

Yep! In ons drukke leven hebben we allemaal verplichtingen zoals werk of school. Het is bij ons dus zeker mogelijk om een rijles in de avonduren in te plannen. We rekenen hier uiteraard geen extra kosten voor.

Rijles annuleren

Moet je noodgedwongen een rijles annuleren (bijvoorbeeld vanwege ziekte), dan dien je dit uiterlijk binnen 18 uur voor je rijles te doen. Wij kunnen jouw rijlesuur dan nog kostenloos invullen met een andere klant zodat de lesauto blijft doorrijden. Meld je je rijles pas op het laatste moment af, dan moeten we je die les wel in rekening brengen. Zorg er dus wel voor dat je op tijd afmeldt!

Mis je toch nog informatie, neem dan vooral contact met ons op.

Snel je rijbewijs halen?

Navigatie

Gegevens rijschool

Autorijschool Simons

Laura Juliastraat 54
6374JG Landgraaf

t: 06 - 12 90 70 70
w: www.rijschoolsimons.nl
e: info@rijschoolsimons.nl

SRB erkende rijschool

Rijschool Simons is een SRB erkende rijschool

Voor jou als klant betekent dit : Zekerheid.
lees meer op :

Slagen voor je rijbewijs