Snel op weg in de regio Parkstad!

Rijlessen

U bevindt zich hier:

Rijlessen

Rijlessen volgen bij Rijschool Simons is heel eenvoudig; De rijschool spreekt met jou een dag en tijd af waarop we je thuis of op school/werk komen ophalen. Bij onze rijschool hoef je nooit andere leerlingen op te halen of naar huis te brengen, je kunt dus direct beginnen aan jouw rijles! Na afloop van de rijles zet je jezelf ook weer thuis (of op je werk af). We bespreken dan nog rustig even hoe de rijles verlopen is en vullen de (digitale) leskaart in. Hiermee houden we overzicht over je rijopleiding en je vorderingen. Rijlessen duren 50 minuten per lesblok. Je hoeft echter geen leerlingen op te halen of af te zetten wat ten goede komt van je lesblok.

Kan ik ook 's avonds lessen ?

De rijschool is op werkdagen geopend tot 19 uur. Mocht het voorkomen dat je niet beschikbaar kunt zijn i.v.m. werk/school om voor 19 uur ingepland te worden, dan bestaat de optie om op een later tijdstip een les in te plannen. We rekenen daar wel een extra avond-toeslag voor.

Rijles annuleren

Moet je noodgedwongen een rijles annuleren (bijvoorbeeld vanwege ziekte), dan dien je dit uiterlijk binnen 24 uur voor aanvang je rijles te doen. Wij kunnen jouw rijlesuur dan nog kostenloos invullen met een andere klant zodat de lesauto blijft doorrijden. Meld je je rijles pas op het laatste moment af, dan moeten we je die les wel in rekening brengen. Zorg er dus wel voor dat je op tijd afmeldt!

Mis je toch nog informatie, neem dan vooral contact met ons op.

Snel je rijbewijs halen?

Navigatie

Gegevens rijschool

Autorijschool Simons

Kvk: 53275357
Btw: NL001820943B27

Whatsapp: 06 - 12 90 70 70
web: www.rijschoolsimons.nl
email: info@rijschoolsimons.nl

SRB erkende rijschool

Rijschool Simons is een SRB erkende rijschool

Voor jou als klant betekent dit : Zekerheid.
lees meer op :

Slagen voor je rijbewijs