Snel op weg in de regio Parkstad!

Theorie

U bevindt zich hier:

Theorie

Als je in Nederland je rijbewijs wil halen, dan moet je succesvol je theorie-examen afleggen.

Rijschool Simons helpt jou hierbij. Samen met jou zorgen we ervoor dat je goed lesmateriaal krijgt. Ook tijdens de rijlessen helpen we jou mee om de theorie onder de knie te krijgen. Je rijinstructeur zal jou hele makkelijke tips en trucs leren waardoor je taken in het verkeer makkelijker kunt onthouden.

Kan ik via de rijschool een Cursus doen ?

Ja, ook dat is mogelijk. Rijschool Simons biedt in samenwerking met R.O.C. Limburg elke 1e zaterdag van de maand een "Dagcursus-Theorie" aan in Heerlen (centrum). De dagcursus duurt van 10 tot 16 uur. Tijdens deze dagcursus wordt er door een docent precies uitgelegd welke zaken van "het verkeer" belangrijk zijn en welke zaken voor je theorie-examen belangrijk zijn.

Door middel van een goede instructiemethode blijft de theoretische kennis hierdoor beter hangen. Uiteraard is het wel raadzaam om zelf te blijven studeren, want het theorie-examen is niet makkelijk!

Om je aan te melden voor de cursus, neem contact met ons op.

Waar moet ik het theorie examen doen ?

Het theorie-examen wordt afgelegd in Maastricht. Het is sinds vorig jaar niet meer mogelijk om het theorie-examen in Heerlen af te leggen. Hou dus wel rekening met de reistijd naar en van Maastricht.

Hoe vraag ik het theorie examen aan ?

Het theorie examen kun je zelf aanvragen via het CBR. Vind je dit te omslachtig of lastig, dan kan de rijschool natuurlijk voor jou een geschikte dag en tijd reserveren voor je examen. Wij doen dit natuurlijk altijd in overleg met de klant!

Mis je toch nog informatie, neem dan vooral contact met ons op.

Snel je rijbewijs halen?

Navigatie

Gegevens rijschool

Autorijschool Simons

Kvk: 53275357
Btw: NL001820943B27

t: 06 - 12 90 70 70
w: www.rijschoolsimons.nl
e: info@rijschoolsimons.nl

SRB erkende rijschool

Rijschool Simons is een SRB erkende rijschool

Voor jou als klant betekent dit : Zekerheid.
lees meer op :

Slagen voor je rijbewijs