Snel op weg in de regio Parkstad!

Tussentijdse Toets

U bevindt zich hier:

Inhoud van de TTT (tussentijdse toets)

De tussentijdse toets is een oefenvorm van het praktijkexamen. Je kunt voor deze toets niet zakken. De TTT vindt plaats bij het CBR. Een officiƫle examinator neemt de toets af en zal jou op dezelfde punten beoordelen als tijdens het gewone praktijkexamen.

Een tussentijdse toets is niet alleen heel waardevol vanwege het advies dat je krijgt van de examinator, maar ook omdat je tijdens de toets vrijstelling kunt verdienen voor bijzondere verrichtingen (denk aan omkeren, parkeren of stoppen). Daar wordt je dan niet meer op beoordeeld tijdens het praktijkexamen.

Tussentijdse toets aanvragen ?

Nadat je instructeur heeft aangeven dat je bijna klaar bent voor je tussentijdse toets, zullen wij deze in overleg met jou aanvragen bij het CBR bij jouw in Heerlen. Hoelang dit duurt is afhankelijk van hoe druk het op dat moment bij het CBR is, wij zoeken altijd naar de eerst mogelijk optie.

Oefenen voor je tussentijdse toets

Is jouw tussentijdse toets al aangevraagd? Werk er dan naar toe zoals je dat voor het praktijkexamen zou doen: Lees de theorie nog eens door, en vraag aan je rijinstructeur om extra aandacht te besteden aan handelingen waar je nog moeite mee hebt.

Mis je toch nog informatie, neem dan vooral contact met ons op.

Snel je rijbewijs halen?

Navigatie

Gegevens rijschool

Autorijschool Simons

Kvk: 53275357
Btw: NL001820943B27

Whatsapp: 06 - 12 90 70 70
web: www.rijschoolsimons.nl
email: info@rijschoolsimons.nl

SRB erkende rijschool

Rijschool Simons is een SRB erkende rijschool

Voor jou als klant betekent dit : Zekerheid.
lees meer op :

Slagen voor je rijbewijs